Dags att göra bilen vårfräsch

17 april 2020 mikael_barani

Äntligen verkar våren vara här för att stanna. Visst blåser det lite men sådana aprilvindar hör ju som bekant säsongen till. Faktum är att det bara är att njuta av denna friska energi som blåser in över landet. Snart kommer det att vara varmt, riktigt varmt och många av oss kommer att sitta och stånka i värmen i juli.
Det är helt enkelt svårt att pricka in det perfekta vädret.

Nu när bensinen är så billig så kan man verkligen passa på att upptäcka nejderna där man bor. Speciellt eftersom tanken är att vi inte ska färdas i onödan med tanke på risken för att sprida Covid-19, även känt som ”coronaviruset”. Men att färdas inom sin region – det kan man ju göra. Speciellt om man ser till att hålla avstånd till folk som man träffar ute. Säkerheten går alltid först i dessa unika tider.

Medan man ändå är ute och kör så kan man ju lika gärna lämna in fordonet så att det får lite tender loving care. Vi kräver ofta mycket av våra bilar och då är det bra om man då och då lämnar in dem för en dos bilvård. Låt kärran bli lite vårfräscht inför säsongen. Den har säkert samlat på sig en massa damm och lera nu under denna regniga period av året.

Sedan är det bara att ta en tur i den glänsande bilen. Det känns liksom lite bättre i själen när allt är rent och fint.

Naturligtvis så är det bara en fråga innan allt blir lite lerigt igen. Så är det ju här i livet. Speciellt om man som sagt åker ut och kollar i närmiljön. En liten tur i skogen och plötsligt har man stänk både lite här och där på bilen. Som tur är står gänget på Team1 alltid redo för att serva dig och ditt fordon.

Fler nyheter