För den som är sugen på husvagnslivet

15 april 2020 admin

editorial

Har man en gång provat på livet med husvagn så går man sällan tillbaka till ett liv utan. De allra flesta blir faktiskt rejält frälsta efter bara en säsong med rullande vagn bakom bilen. Det är någonting visst med att ge sig ut och campa med husvagn och idag ser man fler och fler som kommer med husvagnar bakom bilarna. Campingarna runtom i landet är ofta fullbokade innan sommaren ens har börjat och många väljer att campa istället för en utlandssemester. Är du sugen på att testa husvagnslivet och står i valet och kvalet vilken typ av husvagn som du ska köpa? 

 

Ny eller begagnad husvagn

De flesta som campar är ute efter det enkla. De behöver inte all den där lyxen som man skulle fått om man till exempel hade hyrt ett rum på hotell. Det behöver inte vara så flådigt när man ska ut och campa med husvagn, så länge alla i familjen får plats räcker det gott. Det finns flera olika märken och storlekar att välja på när det gäller husvagnar, kika in hos http://www.campea.se/Husvagnar till exempel, där finns det både nya och begagnade husvagnar till salu. 

 

 

Förtält eller markis till husvagnen?

I husvagnen så sover man bara för det mesta, de flesta har antingen ett förtält att umgås eller äta mat tillsammans i. De som väljer att campa på många olika ställen och inte stannar så länge på en plats väljer ofta en markis istället för ett förtält. Ett förtält tar lite tid att sätta upp och få iordning och är kanske ingenting man sätter upp för bara en helg. Då kan en markis vara smidigt att ha istället, då får man ett tak som man kan ställa stolar och bord under där man sitter och njuter av sin mat medan man tittar på den vackra solnedgången. 

 

Fler nyheter