Utrusta din pickup med en flaksläde

18 maj 2021 jonas_olsson

Ända sedan du köpte din gård har du gått och längtat efter att köpa en pickup. Det hade underlättat så mycket när det gäller allt byggmaterial du ska ta hem. För att inte tala om hö och halm till dina hästar. Då hade du kunnat ta hem mer varje gång, istället för det lilla som ryms på ditt släp. 

Nej, nu slår du näven i bordet och säger till din sambo att nu ska köpet bli av. Och efter en snabb sökning så har du hittat din drömbil till rätt pris. När du kommer för att köpa ditt livs första pickup så säger säljaren att du ska få se en finess som bilen har. 

Nämligen en flaksläde från https://www.celer.se/pickup-tillbehor/bedslide-flakslade/. Eftersom du aldrig hört talas om det ordet så blir du nyfiken på vad det är. Och väldigt glatt överraskad när du fått lära dig hur bra finess det är för dig. Nu kan du bara dra ut flaket som en låda eller skärbräda, och lossa all din last. Hur smidigt som helst.  

 

 

Lyfta eller välta

Redan nästa dag bestämmer du dig för att sätta din nya flaksläde på prov. Först åker du till bygghandeln för att köpa hem material. De tunga färghinkarna sätter du enkelt upp på flaket och kör sedan in det mot förarhytten. Det har besparat dig ett onödigt högt och tungt lyft, som du vet att du slipper även när du kommer hem. För då är det bara att dra ut flaksläden igen. 

Eftersom du redan har ont i en axel så kommer det att innebära mindre påfrestningar. Nästa tur går till bondgården för inköp av höbalar. Oj, så många fler du får på, och så enkelt. Och när du kommer hem så behöver du inte ens lyfta av höbalarna. Du drar bara ut flaksläden och välter av dem från släpet. 

Fler nyheter