Vad händer om du bryter upp, tar med dig dina mc-tillbehör och kör iväg med bågen?

20 juli 2021 mikael_barani

Det är egentligen inte mycket som man behöver här i livet för att känna att man mår bra. Eller rättare sagt: ju mer som man behöver här i livet för att må bra, desto mindre bra kanske man mår.
Eller?

Vägar ut ur dåliga vanor

För är det inte så att vi egentligen ofta försöker fylla det där inre hålet med stimuli, prylar och en mängd andra temporära lösningar? För vi är vettskrämda för vad som skulle hända om vi plötsligt skulle stå där, stirrandes ner i mörkret.
Tänk om allt är en chimär? Att den där känslan av att något är fel, den där sugande känslan i magen och i bröstet, bara är känslan av dig själv som vill ha uppmärksamhet.

Många av oss spenderar hela dagarna med att slippa vara med oss själva. Vi försöker fly undan från vår egen existens. 
Alla förstår naturligtvis att detta är ett dåraktigt projekt, ändå envisas vi med att göra det.

Tänk då om man skulle minimera allt det där som man gör för att fly sig själv? Någon gång kanske bara sälja av det mesta och bege sig ut i världen för att se vad som väntar en.
Det finns också de som lever i sin bil eller på sin motorcykel under en tid i livet.

Det sistnämnda känns väldigt fritt på något sätt. Att bara susa fram på vägarna och eventuellt stanna till för att köpa något mc-tillbehör. Saker går trots allt sönder och det gäller att vara säker därute på vägarna.
Kanske tilltalas inte just du av denna mer eller mindre extrema lösning. Ibland kan det dock vara bra att bara bryta upp, i någon form, för att ge sig själv lite perspektiv här i livet.
Kanske kommer du att upptäcka oanade sidor av dig själv när du inte längre är fast i gamla mönster?

Fler nyheter