Välj en erfaren bilverkstad i Gävle

11 mars 2021 Cecilia Olsson

Som bilägare blir det emellanåt aktuellt att besöka en bilverkstad. Det kan handla om att det är dags för den årliga servicen eller så har det uppstått ett problem som måste åtgärdas. Precis som med så mycket annat så är det bättre desto tidigare man rättar till ett fel för att undvika att det växer sig större. Har man inte en specifik verkstad som man brukar gå till så kan det vara bra att hitta en som man kan känna sig trygg att lämna in bilen hos.

Titta på mer än bara priset 

Något som kan vara bra då man ska hitta en bra bilverkstad där man tryggt kan lämna in sin bil är att gå efter kvalitet och inte efter pris. Går man enbart efter pris och väljer den absolut billigaste verkstaden så finns det risk att arbetet blir slarvigt eller fel utfört och man kan bli tvungen att lämna in bilen snart igen. Lämnar man in sin bil till en oseriös mekaniker så kan de dessutom hävda att man behöver åtgärda sådant som det inte är något fel på egentligen. 

En trygg bilverkstad i Gävle

Erfarenhet, kunskap och garantier är bra att titta efter då man ska välja bilverkstad. AB Gävle Bilservice, Bilverkstad i Gävle är en bilverkstad som servar och reparerar i princip alla bilmärken, nya som gamla. Deras mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet med modern teknik och IT. De använder alltid originaldelar eller bättre om det finns behov av att byta ut något, men i första hand felsöker de och ser om det går att reparera felet istället. 

Om bilen inte gått genom besiktningen

AB Gävle Bilservice är en ackrediterad bilverkstad som även kan hjälpa till att åtgärda fel som gjort att bilen inte blivit godkänd vid besiktning. Efter att de rättat de fel som markerats med tvåor så meddelar de transportstyrelsen att problemet är löst och att bilen är besiktigad och körklar.

Fler nyheter