Volvo Penta Action Service – tillgängliga överallt och närsomhelst

17 februari 2022 Lily_Hansen

editorial

Volvo Penta är ett aktiebolag som tillhör den berömda Volvokoncernen. Många förknippar rimligtvis Volvo med bilar, men Volvo Penta sysslar i huvudsak med motorer avsedda för båtar och industrier. Precis som det ska vara hör man hemma i Sverige. Göteborg, närmare bestämt. I Sverige har man dessutom cirka 1 000 anställda, så man vet att det här handlar om en etablerad aktör. Volvo har ju ett namn som många känner igen om man säger så.

Men eftersom Volvo och Volvo Penta berör så många människor måste det också finnas en service som konsumenterna kan utnyttja. Det är här Volvo Penta Action Service kommer in i bilden. Vad är då Volvo Penta Action Service? Det är namnet på en supportlinje som alla som har problem med sina Volvo Penta-motorer kan ringa. Att ha någon att ringa när man är ute till sjöss är naturligtvis en enorm trygghet för alla små och stora kaptener där ute.

 

Volvo penta action service

 

Spara numret i förväg

Det finns väldigt många bra egenskaper med Volvo Penta Action Service. Dels så är de helt globala. Du kan med andra ord ringa dem varifrån på jorden du än befinner dig. Dessutom har de öppet 24 timmar om dygnet så att du aldrig ska behöva vänta in några öppettider. Chansen finns ju faktiskt att du befinner dig i total kris. Då behöver du kunna få hjälp direkt och inte vänta till dess att någon sätter sig på kontoret du ringer till.

Volvo Penta Action Service kan även tillhandahålla service på hela 28 språk. De ger dig den stöttning du behöver och kopplar upp dig till den Volvo Penta-handlare som finns närmast till hands. Det här låter med andra ord som ett nummer du bör lägga in i telefonboken redan nu i förebyggande syfte. Du hittar all information du behöver om Volvo Penta Action Service här: https://bjornhammarvarvet.se/vara-tjanster/ 

Fler nyheter